Despre noi

Marmura Pantelimon are povestea sa, astfel timp de aproape doua decenii de activitate, a acumulat o experienta bogata in domeniul taierii, prelucrarii si finisarii elementelor din roci naturale precum: marmura, granitul, travertinul, calcarul si onixul.

Profesionalismul personalului nostru este completat de tehnologii moderne. La noi veti gasi calitate si pasiune pentru lucrul bine facut.

Productie:

Linia de productie moderna ofera capabilitatea de a realiza produse in acord cu cele mai inalte exigente ale clientilor.

Impletind unicitatea naturala a pietrei, creativitatea si pasiunea pentru frumos va oferim adevarate bijuterii care exprima deopotriva distinctie si forta.

Oferta:

Materialele pe care le punem la dispozitia clientilor sunt aduse de pe cinci continente, intr-o gama ce cuprinde peste 200 de tipuri de roci naturale.

Acestea sunt dispuse intr-o paleta diversificata de nuante si venaturi.

Creativitate. Pentru ca suntem creativi dam o nota de distinctie pietrelor naturale, realizand adevarate opere de arta – sculpturi, gravuri si inscrisuri.

Dimensiunile potrivite vor ajunge in casele dumneavoastra, veti primi exact ceea ce va doriti, cu marimile si prelucrarile solicitate.

Timpul conteaza, tocmai de aceea va oferim termene scurte de livrare.

Calitatea este importanta. Nivelul de calitate atins este identic standardelor internationale din domeniu.

Increderea dumneavoastra este rasplatita prin asistenta de specialitate.

Proiecte:

Produsele noastre confera stralucire si eleganta unor lucrari de arta si unor spatii, de exemplu: hoteluri, restaurante, institutii publice, cladiri de birouri, locuinte. Puteti alege dintr-o gama variata de produse din piatra naturala: