Piatra Calda

pc1

Va putem furniza sistemul de incalzire electrica prin pardoseala pe baza de benzi din metal amorf. Acest tip de sistem poate fi montat direct sub marmura, in stratul de adeziv sau chiar sub parchet. Va asteptam cu interes pentru a va prezenta oferta personalizata  precum si avantajele utilizarii caldurii radiante. Va oferim montaj şi garantie record de 15 ani.

Sistemele de incalzire se pot monta sub aproape toate tipurile de pardoseli: gresie, marmura, piatra, ciment, parchet, dusumea, covor, mocheta, tapet, gazon. Principalele caracteristici ale acestor tipuri de sisteme de incalzire sunt: performante superioare de incalzire, sursa sigura de caldura, versatilitate (productie de serie sau personalizata), durabilitate / fiabilitate, economisire de energie, solutie potrivita pentru orice locatie, adaptabilitate la orice pardoseala, suprafata mare de transfer energetic, cost redus al izolatiei.

Sistemele de incalzire comercializate de noi sunt unice, moderne, revolutionare, versatile si eficiente, atat din punct de vedere tehnologic, dar mai ales din perspectiva surplusului de confort si al reducerii costurilor de achizitie, instalare si operare. Sistemele se bazeaza pe benzi/panglici din aliaje de metale amorfe, derivate din tehnologia spatiala. Garantia acestor sisteme este de 15 ani, iar preturile si consumul de energie electrica, sunt extrem de reduse! Asteptam sa va convingeti.